Среда 24.04.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2017 » Июнь » 6 » «Кубок мрії»
05:14
«Кубок мрії»

   21 травня відбувся міні-футбольний «Кубок мрії» на майданчику СК «Енерго-спорт». Свято дитячого футболу відбулося за ініціативи ДЮФК «Альянс», за що вдячні всі гравці та гості, шанувальники футболу. 12 команд-учасниць із двох областей України були поділені на чотири групи. Після групового етапу, проводили «Бронзову», «Срібну» та «Золоту» ліги для команд, які зайняли відповідні місця у своїх групах. На відкриття турніру був запрошений капітан і захисник ФК "Зірка" Перейра Федеріко Ернан. Надихав до перемог дитячий духовий оркестр.
   Перший день футбольних баталій вирішив долю нашої команди. Одна перемога («ДЮЦ» - «Лідер» (4:1)), та поразка («Лідер» - «Явір» (3:0)) забезпечила нам місце в «Срібній» лізі.
   Напруженими та болючими видалися матчі за третє місце. Багато запитань було до суддівства і не лише в нашій команді. Та й майже весь склад команди на рік а той на два молодший за суперників. Та грати треба в будь-яких умовах.
   «Юність» (Умань) перемогла «Лідер» з рахунком 5:2. На жаль дуже багато моментів не було реалізовано.
   Зібраність допомогла нападникам Богдану Мезенцеву та Говоріну Максиму вивести «Лідер» уперед у матчі проти Знам'янки, але футболісти «Буревісника» змогли відновити рівновагу, завдяки авто голу – 2:2. Як наслідок, все вирішувала серія післяматчевих пенальті, де фортуна була на боці «Буревісника» – 5:4.
   За результатами маємо четверте місце в «Срібній» лізі.
   Склад команди: Антонов Іван ( захисник), Говорін Максим (нападник), Буліч Іван (капітан, воротар), Щербаков Артем (воротар), Мезенцев Богдан ( нападник), Тараканов Ростислав (захисник), Футорянов Даня (нападник), Ревко Даня (нападник), Ткач Владислав (нападник), Хацько Єгор (захисник), Ковальов Даня (захисник), Тимошенко Анатолій (захисник).
   Бажаємо надалі не здаватись, навчатись на своїх помилках та перемагати!

Просмотров: 566 | Добавил: MIKTTD | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»