Четверг 25.04.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2017 » Июнь » 7 » «Кубок Мрії» - продовження
05:37
«Кубок Мрії» - продовження
   27-28 травня на футбольному майданчику "Енерго-Спорт" відбувся VIII Всеукраїнський футбольний турнір "Кубок Мрії" серед дітей 2009-10 р.н. Перш за все хочеться подякувати організаторів турніру за влаштоване футбольне свято, яке пройшло на належному рівні. Всі учасники та переможці були нагороджені кубками, медалями. Учасниками турніру були такі команди: "Альянс", "Зірка", "КДЮСШ-2-ПІОНЕР", "Лідер", "СДЮШОР-2", "Спартак", "Шкети-1", "Шкети-2". За підсумками турніру наша команда зайняла третє місце поступившись лише таким командам , як "Зірка" та "Шкети-1".
   Склад команди: Яцентюк Влад (капітан, нападник), Даць Макс (захисник), Кириленко Ярослав (нападник), Карапетян Марк (захисник), Говорін Артем (нападник), Ревко Данило (нападник), Скібінський Євген (захисник), Сьогін Георгій (захисник), Кабаченко Лавр (захисник), Щербаков Артем (воротар), Зобенко Іван (воротар). Для нашої команди цей турнір був першим. Також у перших своїх змаганнях взяли участь хлопчики 2011 р.н. Та наші вихованці склали гідну конкуренцію подекуди старшим футболістам та показували змістовну та грамотну гру.
   Спочатку до нашої команди ставились скептично та й свою першу гру ми програли. Та потім, озброївшись спортивної злістю, ми у запеклій боротьбі перемогли команди "Спартак"(рахунок 3:2), та "Альянс"(рахунок 2:1). Тим самим вийшли до золотої ліги.
   Перемога окрилила нашу команду. Тому на поєдинок з командою "Зірка" ми вийшли не боячись ні їхнього авторитету, ні вже переможного настрою суперників. Команда не розгубилася, атакувала і як результат першими забили гол. Суперникам на протязі всього матчу довелось відіграватись. На останніх додаткових секундах матчу суперники зрівняли рахунок та перемогли в серії пенальті. Було розчарування, сльози, претензії до судді за доданий час. Та поряд з цим у нашої команди з'явилися нові прихильники, які почали вболівати за наш незламний характер та волю до перемоги. Навіть був подарунок від судді матчу Говоріну Артему. За особисту симпатію до Артема суддя подарував йому свисток.
   Наші хлопчаки довели, що не потрібно боятися навіть іменитих суперників та показувати гідну гру. На цій хвилі ми вийшли на свій останній вирішальний матч з "КДЮСШ-2-ПІОНЕР". Дивлячись на гру ми зовсім забули, що футболістам лише від шести до восьми років. Таким проходам з м’ячем, узгодженим атакам, непробивному захисту позаздрили б дорослі футболісти. За це ми були нагороджені перемогою - 3:1. Радості юних футболістів та їх батьків не було меж. Хочеться відмітити воротарів - Щербакова Артема та Зобенка Івана, які стояли стіною, захисників - Карапетяна Марка, який не зважаючи на травму ні хвилини не відпочивав та отримав відзнаку від тренерів інших команд та захоплення навіть від суперників: Скібінського Євгена, який поборов свою природну м'якість та зупиняв атаки суперника. Та особлива подяка нападникам, які подарували нам незабутні голи - Яцентюку Владиславу та Кириленку Ярославу. Не було б перемоги без підтримки й інших футболістів, адже футбол це командна гра і без колективної праці не склалася б і перемога. Поряд з неймовірним хвилюванням були і нові враження, і нові перемоги, нові знайомства і нові друзі.
   Також відзначимо підтримку батьків наших маленьких футболістів, які свої вихідні дні провели палко підтримуючи своїх діток!
   Вітаємо нашу команду з чудовою грою на змаганнях та успішними результатами!
Просмотров: 680 | Добавил: MIKTTD | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»