Четверг 25.04.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2014 » Апрель » 19 » Перший день кубка «Мрія»
00:18
Перший день кубка «Мрія»

    У Кіровограді юні футболісти 2005 – 2006 р.н. 18 квітня розпочали боротьбу за «Кубок Мрії». Даний турнір проводиться за ініціативи футбольного клубу «Альянс» (гол.тренер Ярослав Карауш) та загальноосвітньої школи «Мрія» (директор Лілія Титаренко) у Кіровограді на сучасному стадіоні школи.
    Загалом дванадцять команд приймають участь в цьому турнірі. Команди розподілено на дві групи:
    Група «А»
«Альянс-Мрія», «Агро-Альянс», «Лідер-2», «СДЮСШОР-2», «Зірочка», «Єлисаветград»
    Група «В»
«Альянс-2», «Альянс-2007», «Лідер», «ДЮСШ-2», «Імпульс», «Фаворит- 26»

    Перший день змагань видався успішним для вихованців Ігоря Хмельницького. Команда «Лідер» в складі гравців Цуканова Віктора, Марченка Артема, Присяча Євгена, Цаприки Іллі, Криці Олександра, Терещенко Ігоря, Неменова Андрія, Кавки Олександра провела три гри.
    В першій грі перемогли «ДЮСШ-2» з рахунком 2-0. В другій грі вихованцям «Лідера» протистояли найменші «Альянс 2007», не дивно що рахунок - 10 – 0. Третя гра видалась цікава та динамічна - «Лідер»-«Фаворит 26» - 5-0.
    «Лідер 2» приймає участь на турнірі у наступному складі: Михайлов Богдан, Головко Максим, Крайнюк Тарас, Бакуменко Влад, Заліський Деник, Назаренко Назар, Орлов Тимофій.
    Команда «Лідер-2» в перший день здобула важливу перемогу над «СДЮСШОР-2» з рахунком 4-0, та також перемогла вихованців «Єлисаветград» з рахунком 5-1.
    Перший день змагань зібрав не лише учасників та іх рідних і батьків. Гостями турніру стали куратори футболу в м.Кіровограді, відомі люди області та мешканці мікрорайону.

       Олександр Головко

Просмотров: 679 | Добавил: MIKTTD | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»