Пятница 19.04.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2014 » Август » 22 » Підсумок турніру UNIQA FOOTBALL CUP KOBLEVO
12:26
Підсумок турніру UNIQA FOOTBALL CUP KOBLEVO
   16 – 20 серпня 2014 року в м. Коблево проходив футбольний турнір UNIQA FOOTBALL CUP KOBLEVO. Вихованці Ігоря Хмельницького, ДЮФК «Лідер» на цьому турнірі заслужено святкували перемогу.
   В фіналі, в матчі за 1 місце, Кіровоградці перемогли однолітків з Миколаївщини з рахунком 9-1!!!, що стало самою великою перемогою на турнірі, і ця гра за думкою арбітрів змагань стала самою динамічною та цікавою грою турніру!
   Арбітри її зупинили на дві хвилини раніше відведеного часу, коли наші юні футболісти були в атаці… Як несподівано жорстоко рано зупинилась кар’єра тренера, закінчилось життя Ігоря Костянтиновича Хмельницького…
   Для його вихованців ДЮФК «Лідер» футбольне шоу буде продовжуватись. Любов до гри, футбольні вміння, закладенні тренером через декілька років мають подарувати нашому місту нових зірок українського та без перебільшення світового футболу!
   Коли команда отримала запрошення на турнір, тренер Ігор Хмельницький дуже просив прийняти участь в цьому турнірі: «от ви поїдьте, обов’язково зіграйте там!!!»… І коли вже в Миколаєві команді повідомили страшну новину, не просто було прийняти рішення про участь в турнірі. Дуже не просто!!! А вже по ходу участі в турнірі всі зрозуміли, що таке рішення вірне. Таке враження, що на футбольному полі юним Кіровоградцям допомагав ще один гравець – Ігор Костянтинович Хмельницький! Адже в фіналі забити 9 м’ячів це фантастика, це як Германія забила 7 м’ячів Бразилії в півфіналі!
   Про турнір: турнір відбувався на базі відпочинку «Вінниця», на універсальному критому майданчику, збудованому в 2011 році, довжина 41.5 м., ширина – 18.03 м., висота 9 м., загальна площа 748 кв.м., з професійним покриттям «сандвіч-гумібоспорт». На такому полі грали по схемі 4+1, тайми по 15 хвилин. В. о. тренера першої команди «Лідера» Михайло Цуканов на турнір привіз 11 гравців – Кавка Олександр, Правосудько Антон, Присяч Євгеній, Цуканов Віктор, Цаприка Ілля, Головко Максим, Крайнюк Тарас, Непокритий Паша, Нетребенко Максим, Назаренко Назар, Неменов Андрій.
   Загалом у турнірі приймали участь 8 команд з Одеської, Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей: ФК «Освіта» м.Херсон, ДЮФК «Лідер», МФК «Миколаїв» двома командами, ФК «Березанка», ФК «Баштанка», ФК «Доккер» м. Южний, ФК «Вознесенськ». Команди було розподілено на дві групи:
      - група А: ФК «Освіта», ФК «Вознесенськ», ДЮФК «Лідер», МФК «Миколаїв»
      - група Б: ФК «Доккер», МФК «Миколаїв»-2, ФК «Березанка», ФК «Баштанка»
   Першу гру «Лідер» відіграв з ФК «Освіта» м. Херсон. Команда з Херсона приїхала на даний турнір в піднесеному настрої, адже перед цим вони отримали перемогу на турнірі в м. Іллічівськ, де в турнірі перемогли команди «Чорноморця» та ДЮСШ 11 з м. Одеси, не програвши жодної гри… Але ж в першій грі їх вже чекав Кіровоград. З перших хвилин команди почали динамічну гру, Віктор Цуканов та Євген Присяч забили по голу. Кіровоградці показували гру в пас, цікаві комбінації… В той же час для команди з Херсону більш характерними стали постійні потужні удари с середніх дистанцій та швидкі індивідуальні проходи. І це їм принесло результат, рахунок гри 2-2.
   Наступну гру вихованці «Лідера» провели з гравцями першої команди МФК «Миколаїв», в якій яскраву гру показували юні Мунтян та Кірюхін. З цією командою Кіровоградці провели також дуже напружену гру, але ж перемогли з рахунком 4-2!!! Дуже варто відзначити потужний удар Євгенія Присяча, який мало не прорвав сітку воріт Миколаївців та просто шикарний гол нашого захисника Паші Непокритого. По ходу турніру Паша забив тричі, що стало серйозним доробком для команди. Дві складних гри принесли 4 залікових бали в скарбницю Кіровоградців, про те двоє гравців з нашої команди не змогли продовжувати учать в грі!
   На гру з ФК «Вознесенськ» Кіровоградці налаштовувались з завданням забити максимум голів, так як наші суперники по підгрупі обіграли їх з рахунком 7 -3 та 7-2. Дуже порадувала в цій грі друга четвірка, особливо коли довгим пасом Назар Назаренко по діагоналі через все поле знайшов Максима Головко, який в один дотик вправно вирізав на Максима Нетребенко, а той потужно забив в пусті ворота! А після цього вже Максим Нетребенко віддячив двома гольовими пасами Максиму Головко. А останній знову подарував - Максиму Нетребенко! Перемога 7-1 дала можливість нашій команді набрати загальних 7 очок, забито 13 та пропущено 5!
   В останній день змагань ми чекали результату гри ФК «Освіта» та МФК «Миколаїв». Перемога Миколаївців їх виводила на друге місце в підгрупі, а от якби ФК «Освіта» перемогла Миколаївців з різницею більш ніж в п’ять м’ячів - то вони посіли-би перше місце в нашій підгрупі за рахунок кращої різниці забитих-пропущених м’ячів. Ця гра і стала самою напруженою і бойовою грою турніру, але ж в ній Миколаївці програючи 0-3 по ходу гри зібрались та виграли з рахунком 4-3!!!
   Фінальна гра звела Кіровоградців зі спортсменами з ФК «Березанка». Суперники до цього впевнено розібрались з ФК «Доккер», показували стабільну потужну гру. В цій грі перевазі в зрості і потужності суперників наші вихованці протиставили швидкість та майстерність! Чудова гра всіх гравців команди принесла перемогу. Перший тайм закінчився з рахунком 2-1, а в другому таймі наша команда ввімкнула таку швидкість та проводила такі цікаві ігрові комбінації, що суперник виявився просто не готовий до такого. До двох голів в першому таймі, третій гол на початку другого забиває Віктор Цуканов, потім двічі забиває Максим Головко, а далі голи посипались як з рогу достатку і на будь-який смак. А чудовим гольовим фіналом гри став потужний постріл в дев’ятку майже з центру поля Антона Правосудько!!! Чергову супер швидку атаку Вихованців Ігоря Хмельницького зупинив свисток арбітра…
   Крім перемоги в турнірі наш капітан команди Віктор Цуканов отримав приз кращого гравця турніру!

    Олександр Головко
Просмотров: 875 | Добавил: MIKTTD | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»