Четверг 25.04.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2014 » Май » 12 » Товариські матчі в Олександрії
07:50
Товариські матчі в Олександрії
    У відповідь на запитання: що чекає деяких кіровоградців 11 травня? - ДЮФК «Лідер» вирішив в день Матері навідати місто Олександрія, нашу другу футбольну столицю області! День матері батьки вихованців «Лідера» присвятили дітям!!! Адже День матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові! Юні футболісти отримали чергові уроки футбольної школи…
    В черговий раз були вражені спортивною базою футболістів цього міста. Дуже приємним фактом і важливою інформацією для кіровоградських футбольних менеджерів хочу сказати те, що на спортивних полях ФК «Олександрії» мають можливість займатись юні футболісти з усього міста. Кожному знайдуть свій час. А кількість тренувальних полів значно більша, якість на порядок краща ніж в обласному центрі!
    ДЮФК «Лідер» цього разу провів три гри з футбольним клубом «Аметист» м.Олександрія. Три команди «Лідера» змагались з спортсменами Олександрії, причому спеціальною особливістю стикових ігр стало те, що кіровоградцям протистояли в основному на рік старші гравці суперника. Основна команда «Лідер» грала проти спортсменів 2004 року народження. Початок гри видався в цілому рівним, за невеликої переваги господарів. Це і принесло їм досить швидку первагу в один м’яч. Про те влучний постріл Олександра Кавки зрівняв рахунок і гру в цілому. Після цього команди забили по одному голу, а потім кіровоградці освоїлись з великим полем і довели рахунок до 2 – 5 на користь вихованців І.Хмельницького. Двічі в грі відзначився Олександр Кавка, по голу забили Артем Марченко, Андрій Неменов та Віктор Цуканов. «Аметист» - ДЮФК «Лідер» - 2 – 5!
    У наступній грі «Лідер 2» також отримав перемогу. А все почалось з того, що кіровоградці провели цікаву атаку, 4 швидких паси Ігоря Терещенка, Максима Головко, Богдана Михайлова вивели Давіда Качараву на «побачення» з воротарем олександрійців і ми святкували гол. Про те після цього ініціатива на певний час перейшла до «Аметисту»: господарі могли забити з центру штрафної площадки та постріл вийшов вище воріт, влучили в стійку воріт. Дуже вдало в ці складні для команди хвилини виручав Влад Бакуменко, який відмінно провів гру. Кіровоградці освоїлись на великому полі і пішли голи, прийшла перемога… У грі забивали Б.Михайлов – 4 голи, Міщенко Михало, Денис Заліський та Давід Качарава по 1 голу. «Аметист» - «Лідер 2» - 2 – 7!
    «Лідер 3» вийшов на гру вихованцями 2006 та 2007 років народження. Гра проходила на малому полі по схемі 4 + 1. Значного підсилення цій команді надає присутність одного з лідерів ФК «Лідер» Віктора Цуканова, гравця першої команди Дениса Коваленка. Приємно було бачити гарну гру юного воротаря Вітковського Глеба, а також Міщенка Михайла, Полякова Артема, Кунца Микити, Разумного Андрія, Барбанова Жені, Футорянова Данила, Зінченко Романа. Грати проти старшого суперника, який іноді брак техніки компенсував порушеннями правил, і перемагати в такому віці вдвічі приємніше. Перемога знову за кіровоградцями: ФК «Аметист» - «Лідер 3» 4 – 8!!!
    Три гри – три перемоги! Бог любить трійцю!!!

    Олександр Головко
Просмотров: 748 | Добавил: MIKTTD | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»