Пятница 19.04.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2014 » Май » 10 » Турнір «Кубок Дня перемоги 2014»
07:31
Турнір «Кубок Дня перемоги 2014»

Заключне фото з турніру «Кубок Дня перемоги 2014»

    9 травня - День Перемоги - ми зустрічаємо рік за роком, але як добре, що він не став для нас лише ще одним приводом посвяткувати, а зберіг саму свою суть - торжество перемоги світла над темрявою! Цього дня ми покладаємо квіти до пам'ятників героїв і сердечно дякуємо ветеранам. Завойована старшими поколіннями Перемога і сьогодні надихає нас на нові звершення, зміцнює наш дух, допомагає долати труднощі і йти вперед.
    ДЮФК «Лідер» в честь такого дня провів дитячий футбольний турнір, присвячений великій перемозі! В турнірі взяли участь юні футболісти 2006 – 2007 років народження ДЮФК «Лідер», СДЮШОР-2, «Зірочка», ФК «Альянс».
    Фактично відкрив турнір Голова Кіровоградської областної федерації футболу України Віктор Безсмертний, який також приготував цінні подарунки дітям. На параді команд дітей вітали начальник відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міськради Людмила Дорохіна та ветерани футболу: голова обласної організації ветеранів війни та спорту Олександр Березан та Валерій Самофалов, заслужений тренер України.
    Пять команд продемонструвалу чудову гру, чимало радощів це додало батькам та рідним юних спортсменів! Вже в такому віці діти показали вправну техніку, відмінні швидкості, вміння працювати з м’ячем. Додав цікавості і той факт, що кожну гру закінчували пробиттям пенальті. У цій вправі найбільшу влучність продемонстрували вихованці ФК «Альянс 2007».
    Перемогу на турнірі святкували вихованці Ігоря Хмельницького ДЮФК «Лідер», які здобули перемоги у всіх чотирьох іграх та набрали максимальні 12 балів, забивши 19 та пропустивши 2 голи. Друге місце вибороли вихованці Ярослава Карауша ФК «Альянс 2006», третє місце виборола «Зірочка».

    Олександр Головко

Просмотров: 791 | Добавил: MIKTTD | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»