Суббота 20.04.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2016 » Декабрь » 25 » Турнір серед дітей 2005-2006 р.н.
18:34
Турнір серед дітей 2005-2006 р.н.

   З 19 грудня в м. Кропивницький на базі ДЮСШ №2 проводився турнір серед юних футболістів 2005-2006 р.н. На груповому етапі нашій команді випало зустрітись з командами: "Юність", тренер В.Дехтярь; "Зірочка", тренер А.Гайсенок; та "Зірка 2006", тренер А.Ярюхін.
   Склад команди "Лідер": Антонов Іван, Буліч Іван, Гаврилюк Тимофій, Говорін Максим, Демянов Егор, Дмитрієв Ілля, Тараканов Ростислав, Ткач Владислав, Ліщун Олександр, Ніколаєв Ростислав, Пшедромирський Максим, Футорянов Данило.
На жаль перша гра закінчилась не на нашу користь (5:2). Не всі моменти були реалізовані. Позначилось хвилювання, гра на чужому полі. Та не зважаючи на це, наші гравці, а трьом з команди не виповнилось і дев'яти років, не поступались старшим суперникам, та не відмовились від запрошення на цей турнір. Два голи забив один із наших кращих нападників Ніколаєв Ростислав.
   Другий день турніру змінив настрій, гра була злагоджена. і в результаті - перемога 3:1. Відзначилися голами Футорянов Даня та Ніколаєв Ростислав.
   Третій день турніру змусив понервувати. Результат гри - нічия 3:3. Нелегкою була гра з командою"Зірка 2006". Наші гравці викладались на повну. Видовищний гол забив Гаврилюк Тимофій. Голом порадував Ніколаєв Ростислав. Важливим та емоційним, для наших вболівальників, голом на останній хвилині відзначився Говорін Максим. Хочеться відзначити гру воротарів Буліча Івана та Демянова Егора, які не раз рятували наші ворота. І хоча даний результат не дав можливості нашій команді вийти з групи, та участь в таких турнірах дає можливість перевірити себе на міцність.
   Бажаємо перемог в наступному році!

Просмотров: 528 | Добавил: MIKTTD | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»