Четверг 25.04.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2014 » Август » 15 » Турнір «Сорванец» в м. Іллічівськ
07:03
Турнір «Сорванец» в м. Іллічівськ

   ДЮФК «Лідер» в літній період 2014 року взяв курс на оздоровлення юних футболістів з одночасним тренувальним процесом як в клубі, так і участі в турнірах по Україні.
   В період з 4 по 9 червня 2014року Ігор Хмельницький та команда у складі Цуканова Віктора, Присяча Євгена, Марченка Артема, Непокритого Павла, Нетребенка Максима, Крайнюка Тараса, Головко Максима, Назаренка Назара, Правосудька Антона, Неменова Андрія прийняла участь у турнірі «Сорванец» в м. Іллічівськ. В турнірі приймали участь 10 команд, які були розподілено на дві групи.
   ГРУПА "А"
"Кремінь" Кременчуг
"Черноморець-1" Одеса
"Фортуна" Христинівка
"Черноморець" Іллічівськ
ДЮСШ-11 - 2 Одеса
   ГРУПА "Б"
"Лідер" Кіровоград
"Іллічівець" Іллічевськ
"Черноморець-2" Одесса
"Дунай" Ізмаїл
ДЮСШ - 11 - 1 Одеса
   Географічно турнір зібрав кращі команди 2005 – 2006 року народження південних та центральних областей України! Турнір був серйозно підготовлено, команди були зустрінуті організаторами, розміщенно по комфортних базах відпочинку. Ігри відбувались на відмінному стадіоні ЗОШ №6 у форматі 8+1. Суперники звикли до таких полів, так як в Іллічівську в кожній школі є стадіон 40 на 60м зі штучним газоном.
   Стартова гра звела кіровоградців з господарями турніру «Іллічівськом». Наша команда пропустила швидких три голи в самому старті гри, потів освоївшись з полем були багато шансів змінити результат, але ж забити так і не змогли.
   Другу і треті ігри гравці «Лідера» впевнено перемогли. Спочатку 4-1 переграли «Дунай», потім 6-1 перемогли другу команду «Чорноморця». Завершальна гра в групі – 5-1 на користь одеської команди ДЮСШ №11.
   Вихованці Ігоря Хмельницького зайняли третє місце в своїй групі, після чого закінчили участь в турнірі грою за 5-6 місце з сильною командою «Кремінь» і яскравою перемогою 3-0!
   П’яте місце серед десяти команд на думку організаторів турнірі були незаслуженим, команда показувала гарну гру. Про те грати в футбол без штатного воротаря складно! Також проблемою стала важка невідома хвороба тренера команди…
   Кращим гравцем турніру став кіровоградець Віктор Цуканов.

    Олександр Головко

Просмотров: 682 | Добавил: MIKTTD | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»