Четверг 28.03.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2014 » Апрель » 28 » Виїзд на товариські матчі
13:10
Виїзд на товариські матчі
    Суботу 26 червня 2014 року, згідно прогнозам астрологів, було названо днем сміливих проектів, колективних справ. Дітям зірки рекомендували бути поближче до води. Світлого сонячного дня вихованці ДЮФК «Лідер» відправились до берегів Дніпра в Кременчук для гри з однолітками ФК «Кремінь».
    Ігри в Кременчуці на сучасному великому полі проводяться по схемі 8 + 1, тобто в грі приймає відразу по дев’ять гравців з кожної команди. Таким чином після зимових ігр на малих критих полях, такі ігри стали фактично святом весняного великого футболу для юних гравців ДЮФК «Лідер».
    До Кременчука поїхали наступні гравці:
  «Лідер» - Цуканов Віктор, Присяч Євген, Марченко Артем, Назаренко Назар, Цаприка Ілля, Неменов Андрій, Кавка Олександр, Правосудько Антон, Нетребенко Максим.
  «Лідер 2» - Михайлов Богдан, Крайнюк Тарас, Головко Максим, Терещенко Ігор, Качарава Давід, Бобрик Даня, Коваленко Денис, Заліський Денис, Орлов Тимофій.
    Перша гра вихованців ФК «Лідер» проти ФК «Кременчук» видалась доволі складною. На полі велась в цілому рівна боротьба, варто вказати що і обережна. Кожна з команд тримала м’яч, грали широко. При переводі м’яча з центральної частини поля до воріт - команди уважно захищались. При такій грі на багато голів не доводиться очікувати. До того ж команди вже добре знайомі одна з одною. Господарі першими відкрили рахунок. Про те кіровоградці відповіли. Після пасу Віктора Цуканова голом відзначився Максим Нетребенко.
ФК «Кремінь» - ФК «Лідер» - 1 – 1!
    Друга гра «Лідер 2» проти вихованців 2005р.н. ФК «Кремінь» видалась більш результативною. Це стало результатом активної гри у відборі в центрі поля і влучних передач в лінію нападу. Як наслідок вже в першому таймі кіровоградці забили п’ять голів: Богдан Михайлов – 3 м’ячі, Головко Максим та Терещенко Ігор – по одному. Другий тайм запам’ятався великою кількістю атак вихованців Ігоря Хмельницького. Гравці ФК «Кремінь» ніяк не змогли налаштуватись на швидку гру наших хлопців. Фантастичний по виконанню гол Давіда Качарави, який крім зачіски в стилі Девіда Бекхема, ефектно з лінії штрафної площадки сильним пострілом під перекладину встановив остаточний рахунок – 0 – 6 на користь кіровоградців.
ФК «Кремінь» - ФК «Лідер - 2» - 0 – 6!
    Крапку на двох іграх ФК «Лідер» не став ставити. Вихованці першої команди після Кременчука відразу навідались до м. Світловодськ, де зустрілись з ДЮСШ Світловодськ. Суперник добре знайомі одне з одним, провели багато матчів. Вік деяких гравців з Світловодська старший. Про те на боці ФК «Лідер» стала в черговий раз майстерність. Гра закінчилась з рахунком 2 – 3. Перший гол в ворота ДЮСШ Світловодськ забив Нетребенко Максим, другий та третій – Віктор Цуканов. Найкращим гравцем гри за спільною думкою всіх присутніх став… воротар ФК «Лідер» - Ілля Цаприка. Вдало скеровував захисників та уважно і надійно тримав останній рубіж!!!! Зі слів одного з присутніх на грі, Ілля працював за пів команди і зробив свою роботу відмінно!
ДЮСШ Світловодськ – ФК «Лідер» 2 – 3!

    Олександр Головко
Просмотров: 820 | Добавил: MIKTTD | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»