Четверг 25.04.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2017 » Февраль » 21 » Впевнена перемога
13:44
Впевнена перемога
   Згуртована, злагоджена командна гра, виконання завдань тренера і незгасне прагнення до перемоги, ось що показали гравці першої і другої групи нашої команди в товариській зустрічі 18 лютого з командами ДЮСШ № 2 (тренер О. Стрельцов). Дякуємо нашим гостям, за те що вони погодилися провести цей товариський поєдинок. .
   Матчі видалися дуже видовищними, та тримали глядачів у напруженні до останньої хвилини. В іграх приймали участь всі вихованці, не зважаючи на досвід чи на час перебування в клубі. Гравці щиро старались виграти з найкращим результатом. І порадували нас перемогою з рахунком 14 : 2 ( 2-га група), та 15 : 4 ( 1-ша група).
   Приємно було бачити гарну гру юного воротаря Щербакова Артема, який захищав ворота не тільки своєї вікової групи, а достойно відстояв на воротах у другому таймі за футболістів 2005-2006 р.н. Не менш майстерною була гра воротаря старшої групи Демянова Єгора. Він вміло вибирав правильну позицію у воротах, впевнено грав на виходах, організував оборону перед воротами, швидко починав контратаку. Завдяки наполегливості, самовіддачі і, звичайно, злагодженим колективним діям нападників, команда досягла такого успіху. Та без надійного захисту нашим гравцям було б не легко. Захисники активно підключались до атак, а також швидко повертатись в оборону. Вболівальників команди переповнювали емоції не менше, ніж гравців. Здавалося, що в залі панує справжня футбольна стихія.
   Командний склад першої групи виглядав таким чином: Антонов Іван, Гаврилюк Тимофій, Говорін Максим, Демянов Єгор, Задорожній Євген, Коханюк Макс, Ліщук Олександр, Мезенцев Богдан, Ніколаєв Ростислав, Попович Олександр, Ревко Даня, Тараканов Ростислав, Тимошенко Анатолій, Ткач Владислав, Футорянов Даня, Черан Назар.
   Командний склад другої групи виглядав таким чином: Гончар Максим, Гросул Даня, Говорін Артем, Даць Максим, Киричок Святослав, Краснов Владлен, Лукашів Арсеній, Ревко Даня, Скібінський Евген, Сьогін Георгій, Кабаченко Лаврік, Карапетян Марк, Тертиця Євген, Щербаков Артем, Яцентюк Влад.
  
Просмотров: 514 | Добавил: MIKTTD | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»