Пятница 19.04.2024    ||   Приветствую Вас Гость   |  RSS  |  Регистрация   |   Вход
Главная » 2017 » Ноябрь » 8 » «Козацький фестиваль футболу» до свята Покрови та Дня Захисника України.
21:43
«Козацький фестиваль футболу» до свята Покрови та Дня Захисника України.

14-15 жовтня на майданчику зі штучним покриттям НВО «Мрія» пройшов міні-футбольний турнір під назвою «Козацький фестиваль футболу» до свята Покрови та Дня Захисника України.

Поздоровляємо нашу команду з перемогою! Бажаємо й надалі радувати своїх вболівальників такими яскравими виступами. Нашу перемогу не змогли затьмарити коментарі в газеті «Спорт ревю». Жаль, що репортер та коментатор турніру, за неперевіреними даними, заявив про недотримання нашою командою вікового допуску. В такому разі, у разі сумніву, потрібно вивчати свідоцтва про народження дітей. Тоді не було б ніяких питань до нашої команди, а були б питання до інших, де діти були явно старші. Мабуть коментатор не помітив, що у команді грали два футболісти яким всього лише по шість років. Особливо веселили слова про те, що в фіналі грали найкращі. Команда не вважає недоліком тренера, що у фіналі була ставка на кращих гравців. Тим паче це лише слова, про те, що в фіналі. Тренер суперників дав пограти всім і, навіть, ще не зовсім готовим до таких матчів гравцям. Надалі хочеться неупередженості та чесної гри від всіх гравців та їх тренерів.

Отож перемога!

 

Злагодженість, натиск в атаці, вмілий захист та феєрична гра голкіпера, ось складові, які привели нашу команду до перемоги. Кожен з футболістів виконав свою задачу на полі. Хтось більш вдало, хтось менш, але результати говорять самі за себе. Лише один пропущений гол за весь турнір, а скільки було ще не реалізованих. Не можна не згадати найкращих, хоча футбол це командна гра, і працюють всі на результат, та переможні голи принесли команді Футорянов Даня, Карапетян Марк, Кириленко Ярослав, Ревко Даня.

Не була б такою впевненою гра команди без нашого воротаря Щербакова Артема. Йдучи впевнено вперед гравці знали, що наші ворота в надійних руках. Трішечки не вистачило Говоріну Артемчику, другому нашому шестирічному нападнику. Так вибирати вміло позицію може не кожен навіть дорослий футболіст.

$

А чого варті наші захисники Скібінський Євген, Кондратенко Даня Поваров Олександр, Зобенко Іван, Гайдаєнко Даня.

Окремо хочеться подякувати нашим вболівальникам. Такій підтримці можуть позаздрити всі. Особливо приємно, що наш «Лідер» вподобали вболівальники інших команд. Це надихає. Адже якщо гра красива потрібно насолоджуватись та радіти здібностям маленьких футболістів.

Просмотров: 443 | Добавил: sleem2008 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
    Кировоградская областная детская общественная организация «Детско-юношеский футбольный клуб «Лидер»